Behandlingar

Behandlingar i Huset:
Infraröd sovsäck:
Infraröd sovsäck är ett säkert och effektivt sätt att ta bort gifter lagrade i kroppen. Den hjälper dig effektivt med viktkontroll, återhämtning efter hård prestation, hudvård, lindring av muskelsmärta och den höjer din vakenhetsnivå. Produkten har en intelligent styrteknik över den hela sovsäcken, som producerar djup värme mycket jämnt i en mycket kort tid. Idrottares återhämtning efter hård prestation blir snabbare tack vare produkten och dess effekt har konstaterats inom otaliga kliniska tester.
FIR infrarödstrålningens “djupvärme” är en sorts värmestrålning. Den går direkt under människans hud i ca 3 – 10 cm:s djup till muskler, ben och organ. Som efterföljd börjar blodcirkulationen öka och förbättras, cellerna aktiveras och förnyas. FIR infrarödstrålningen hjälper små infektioner i huden att läka, steriliserar, läker sår, hjälper vid vård av fetma och bantning, återhämtning och allmän välmående av kroppen. FIR infrarödstrålning stimulerar kroppen och dess funktioner extremt effektivt. Infraröda filtpåsen rengör huden och stimulerar hudcellerna att förnyas (huden blir mjukare och dess styrka, flexibilitet och färg förbättras), förhindrar blånad och förbättrar hudens metabolism.
Infraröd sovsäck ökar kraftigt energinivån och många drar nytta av detta på morgonen före arbetsdag. Pulsen ökar och kapaciteten förbättras. Det mänskliga hjärtat pumpar mer blod genom de utvidgade blodkärlen, och har därmed samma effekt som träning. Ökad metabolism bränner kalorier effektivt när kroppen svettas. Detta främjar effektivt förbränning av fett och förstärker hjärtat.
För vem lämpar sig FIR inte?
Före användning av djupvärmebehandling, ta hänsyn till följande:
Om ni är sjuk, osäker över er hälsotillstånd eller använder medicinering,
Rådlägg med läkare. Om ni har pacemaker, metallbrickor, konstled,
eller andra kirurgiska implantater (t.ex. silikon) borde användning av
djupvärmebehandlingen rådläggas med läkare först.
Köp ett presentkort på 5 behandlingar och få en extra behandling.
Ord pris 375:-/per behandling
Drop-in på massagestolen varje måndag och tisdag kl 10,00-17,00
Massagestolen:
Här finns funktioner för alla, skön avslappnande massage eller djupgående massage, skön fotmassage med rullar och dessutom kanske marknadens bästa stretch funktion som drar ut din kropp och särar på dina ihop tryckta diskar. Det i en kombination av den nyutvecklade syregeneratorn kommer att få dig i bra form.
* Nyutvecklad 3D massagerobot med dubbla skanningssystem 
* Äkta 3D massage där du kan ställa hårdheten i massagerullarna
* Utökad 3D massage med invudell inställningsmöjlighet över hela ryggen.
* Negativ syregenerator som skapar skön friskluft runt dig
* Infraröd värme kan aktiveras i ryggdynan
* Fotmassage med rullar under foten och magneter för att förbättra blodflödet
* Artrosbehandling av knäled
* Passar personer från 150 cm till 200 cm ca.
* Skannar din kropp och massageroboten ställer in sig efter din längd
* Zero wall funkton, kan placeras 5 cm från en vägg och inga utstickande detaljer
* Zero gravity, den mest bekväma och avlastande sittställning för din kropp 
Pris 375:- /behandling  
Drop-in på massagestolen varje måndag och tisdag kl 10,00-17,00

Frekvenser - 2000-talets behandlingsform!

Allt levande har en egen specifik frekvens och det är detta som gör det möjligt att hitta t.ex. en viss parasit och att sedan behandla densamma med frekvensterapi. Denna terapiform är baserad på välkända forsknings- och behandlingsresultat av R.R. Rife och Dr. H.R. Clark. De anser att det inte finns några kroniska sjukdomstillstånd!

Tekniken upptäcktes faktiskt tidigt 1900-tal av läkaren Royal Rife, medans den senare utvecklingen får vi tillskriva Dr. Hulda Clark och f.d. Sovjetunionen. Bl.a. används frekvensteknik och bioresonans i ryska rymdforskningen, eftersom kosmonauternas hälsa måste kunna behandlas utan tillgång till läkare och mediciner. 

Enligt Hulda Clark så är orsaken till våra sjukdomar bland annat att kroppen är belastad av mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Dr. Clark har gjort ett fantastiskt arbete med att hitta alla dessa specifika frekvenser för mer än 250 olika mikroorganismer, samt utarbetat en speciell teknik för att scanna kroppen och identifiera vad den är belastad av.

Jag rekomenderar alla att inleda tarm- och kroppsrening för att rena och rensa från slagg, "oönskade invånare", tungmetaller och gifter. De flesta läkningsprocesser kräver två logiska steg: Rena & avgifta. Vi ökar därmed mottagligheten för näring och eliminerar ett mycket vanligt terapihinder. En ren kropp är mycket lättare att behandla. Detta kan ske genom elektrolytisk Detox. Vi gör scanning och ser bl.a. vilka obalanser som belastar din kropp. Därefter gör vi tillsammans upp en behandlingsplan.

Behandling med frekvensterapi 

Du sitter med elektroder, varvid svaga elektriska impulser motsvarande de frekvenser mikroorganismerna har leds genom kroppen. Detta skapar en resonans med mikroorganismen som spricker och dör.Vitigt är att alltid dricka mycket vatten och helst citronvatten då mikroorganism behövs sköljas ur kroppen.  Jämför detta med ett kristallglas som spricker när dess ton träffas! Om låga frekvenser används kan du känna flödet av de elektriska impulserna där elektroderna är. 

Detta kan inte skada dig eftersom apparaten inte kan generera högre spänning än max 12 volt. 

Behandlingsperioden beror på det resultat scanningen visar, samt individuella skillnader på hur snabbt man svarar på behandling. Klienten ska alltid vara delaktig i behandlingen och ta sitt ansvar för ett lyckat och bestående resultat.

650 kr/gång för samtliga grundscanningar och behandlingar. Behandlingstid ca1-1,5 tim 

Frekvensterapi rekommenderas inte till följande:

Behandlingen rekommenderas inte gravida, ej heller till de som har pacemaker, eller andra med elektricitet fungerande inplantat.

En unik Energi massage:

med cupping med akupressur, infraröd behandling, moxa, massage och healing.

Här är en unik special behandling med extra allt. Har du spänningar i tex, axlar, skuldror, nacke, rygg, höfter så får du en behandling efter ditt behov. Vi kommer fram till vilken behandling du behöver när du kommer hit. Det som vi även har med till behandlingen är att ni får med er rörelser, yoga positioner, och akupressur punkter att hjälp er själv med hemma mellan behandlingarna så det blir snabbare resultat. 

Pris 795:- ca 60 minuters behandling.

 

Vaxning 

Vaxet är en gjord på de naturliga produkterna socker och vatten. 

Ansikte 100:-

Armhåla 200:-

Armar 350:-

Rygg/bröst (man) 450:- /500:-

Brazillian 300:-

Vaxning bokas

hos Nathalie Andersson på 0734-407595

dipl. undersköterska

dipl. vax terapeut

Paketerbjudande med ett helhetstänkande:

Vill du komma igång med att få mer energi i ditt liv?

Få hjälp med dina nya mål i ditt liv? "Här får du hjälp med helheten"

Vi erbjuder just dig:

Målmedveten coaching som är långsiktigt och hållbart. Detox och energi med både mental målmedvetenhet, mat, träning och yogaprogram. Att få detox i en infraröd värmesovsäck som är läkande och ger detox till kroppen.

Det tar tid att vända gamla vanor, så du får nya verktyg med dig till ditt nya liv och förändrar det i din egen unika takt.

Du får göra kinesiologiskt test för att komma fram till vad just Du behöver.

Tre olika paket finns att välja på:

Lilla paketet Vi har tre träffar under tre månader. 2385: -

Mellan paketet Vi har 5 träffar under tre månader 3975: -

Stora paketet Vi har sju träffar under tre månader. 5565: -

För mer information, frågor eller bokning.

Kontakta Camilla på 0734–487020 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Skriv ut Email