Yoga i Huset

Yoga

Yinyoga

Tisdagar kl 18,30–20,00 leds yin yogan av Sara Frenning

Torsdagar kl 17,30–19,00 leds yin yogan av Camilla Borglin

Bokningsmöjligheter finns på www.bokadirekt.se

 

Ashtanga yoga (Start v2 2019)

Onsdagar kl 18,00–19,30 leds Ashtanga yoga av Sara Frenning

Bokningsmöjligheter finns på www.bokadirekt.se

 

Här ute välkomnar vi enkelheten och speciella möte med underbara människor

Varmt välkomna till oss på Må bra Huset i Arrie

Landsvägen 70-0

23594 Vellinge

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Skriv ut E-post

Välkommen till Må bra Huset i Arrie. Ett Hus med fokus på återhämtning och hälsa, för både kropp och sinne.

Utmed gamla Landsvägen mellan Oxie och Ö. Grevie finner du detta Hus i den lilla byn Arrie.

Vi kvinnor som är här, har tillsammans erfarenhet av just hälsa för kropp och sinne.

I Huset finns en Hälsobutik som är öppen varje måndag och tisdag. Ni finner ayurvediska örter, vitaminer, mineraler, ekologiska krämer, deodoranter, värmesjalar, yogautrustning, blomster essenser mm. Valet vi gör är att finna så ekologiska och närproducerat produkter vi kan, inom Sveriges gränser. En infraröd värme sovsäck finns för bokning under måndagar och tisdagar då butiken är öppen. 

Vi utför unika behandlingar i Huset med en röd tråd att ”må bra” så naturligt som möjligt. I Huset finns Yinyoga, Ashtanga yoga, Retreats, Infraröds värme behandlingar,  Massage,Terapibehandlingar, LivsKrafts Coaching, Meditationer, Frekvensbehandlingar, Vaxning och Föreläsningar.

Huset är givetvis öppet till både er som privat personer, skolor eller er som företagare.

Vår önskan är att ge er en plats att komma till, för att få mer återhämtning, kunskap och energi.

Öppettider för Hälsobutiken är

Måndagar och tisdagar mellan 10–18

Må bra Huset i Arrie

Landsvägen 70–0

235 94 Vellinge

0734–487020

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.camillaborglin.se

Skriv ut E-post

LivsKrafts Coaching

Målsättande coachning

I ett samtal med LivsKrafts & målsättande Coaching möter du dig själv, dina känslor och din egen inre röst.  Jag ställer frågor där du själv har möjlighet att komma fram till dina egna svar. Det är bara du som står i centrum och hitta dina egna svar.

Du väljer själv ämne och mål. Det kan handla om relationen till dig själv, hälsa, arbete, företagande, ditt inre barn, drömmar om vilken stig du skall välja och mycket mera av själva livet.

Jag skriver ner dina svar som du själv får och du kan lägga upp en plan till din egen förändring du vill göra.

Med min coaching kan jag även  hjälpa dig fram i sitt företagande, då jag har arbetat och varit i affärsvärlden i över 35 år.

Idag driver jag tre företag, varav två med min man. Jag älskar att se utvecklingen i människor då de börjar att tro på sitt företagande eller sin egen kapacitet. 

Med målsättande coaching får du "unika möjligheter" så din självkänsla och ditt företagande går mot dina egna mål.

Under samtalet finns det även möjlighet att använda ett 12 veckors program där vi tillsammans tar fram det du vill förändra. Du får med dig ett program från "thework" och Sedona metoden för att få ett snabbare resultat.

Vi kan mötas i Arrie, per telefon eller via Skype.

Pris 795:-/timme

För mer information, frågor eller bokning.

Kontakta Camilla på 0734–487020 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vill du hitta ditt sanna jag? 

Vill du komma igång med att få mer energi i ditt liv?

Få hjälp med att finna dina nya mål i ditt liv?

"Här får du hjälp med helheten"

Jag använder mina redskap jag fått via livserfarenheter, utbildningar och kurser.

Med mina redskap följer jag dig, så du hittar din egen unika stig som ger dig välbefinnande och din egen unika lycka.

Målmedveten coaching som är långsiktigt och hållbart. Detox och energi med både mental målmedvetenhet, mat, träning och yogaprogram. Att få detox i en infraröd värmesovsäck som är läkande och ger detox till kroppen.

Det tar tid att vända gamla vanor, så du får nya verktyg med dig till ditt nya liv och förändrar det i din egen unika takt.

Du får göra kinesiologiskt test för att komma fram till vad just Du behöver.

Tre olika paket finns att välja på:

Lilla paketet Vi har tre träffar under tre månader. 2385: - Vi bjuder på en detox behandling för 375: - i värmesovsäcken.

Mellan paketet Vi har 5 träffar under tre månader 3975: - Vi bjuder på två detox behandlingar för 705: - i värmesovsäcken

Stora paketet Vi har sju träffar under tre månader. 5565: - Vi bjuder på tre detox behandlingar för 1125: - i värmesovsäcken

För mer information, frågor eller bokning.

Kontakta Camilla på 0734–487020 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Referenser:

Jag vill verkligen varmt rekommendera coaching hos Camilla.
Vårt möte kändes proffsigt och väldigt bra och det kändes som att vårt möte var väl förberett.
Jag blev varmt omhändertagen och kunde känna mig trygg och avslappnad i händerna på Camilla.
Camilla hjälpte mig att få klarhet om de saker jag sökt hjälp för
och om hur jag kunde komma vidare själv på hemmaplan.
Jag är mycket nöjd
Tack för all hjälp
Ljus o kärlek
Helena
 

Jag har varit på coaching hos Camilla. Under dessa gånger har jag riktat särskilt fokus kring hur jag vill att min framtid ska se ut, vilka drömmar jag har och framförallt hur jag ska göra för att uppnå mina mål. Jag har en lång bakgrund med psykisk ohälsa och har inom sjukvården fått hjälp med att lösa det mest akuta (med hjälp av mediciner) och med att dra historier jag varit med om bakåt i tiden, om och om igen... När jag kom till Camilla var jag i rätt risigt skick och hade hoppat av skolan. Samtalen med Camilla har fått mig att blicka framåt och börja våga drömma igen. Hon visar stor förståelse och lyssnar väldigt bra på vad det är man har att säga. Hon kommer med goda tips och råd som hjälpt mig mycket. Jag är inte bara tacksam för coachningen jag fått, utan även för att jag fått chansen att träffa Camilla. En väldigt varm och omtänksam människa med hjärtat på rätt ställe. Jag rekommenderar er alla att låta er bli coachade av henne.

Alexandra 

Fantastisk, Kärleksfull kvinna som vågar ställa dom rätta frågorna.

Jag har gått på coachande samtal med Camilla Borglin, som jag är väldigt Tacksam för. Hon fick mig att våga se delar av mig själv, som jag måste lära mig att älska. Hon gav mig kraften att våga tro på mig själv, och fick mig att inse att jag är värd att leva mitt liv på mitt sätt. Hon har en styrka & kraft i sitt coachande som jag beundrar, och rekommendera henne Varmt. Hjärtligt Tack Anette ❤️

 

Då jag känner Camilla lite sen tidigare så kändes hon inte främmande. Det fanns inga hinder för mig att berätta för henne om mitt liv. Det finns människor som man klickar omedelbart med och så var det med Camilla. Hon inger snabbt en trygghet och är lätt att prata med. Mycket positivt var att jag kände mig avslappnad och jag behövde inte krångla till mig för henne. Hon förstod mitt mående direkt och gav mig en bra vägledning med frågor och fick mig att tänka till. Då jag tidigare fått annan hjälp med mig själv fick hon mig att plocka fram det där extra för att må bättre och komma fram till beslut. Camilla har ett mjukt sätt, förmedlar ett lugn och hon får en att trivas i hennes sällskap. Tiden gick fort med hennes och jag såg verkligen fram emot våra möten. Då det nu gått ett litet tag sen jag hade mitt sista möte känner jag att tiden vi haft ihop har absolut fått mig att må bättre.

Hennes vägledning har betytt jättemycket för mig.  Framöver kommer jag helt klart att rekommendera henne till andra.

Gittel

 

Innan jag träffade Camilla Borglin kände jag en otrolig stress i min vardag. Jag läste, jobbade, tränade och försökte samtidigt skapa en balans med allt och mina barn. Nu efter hennes coaching ser jag möjligheterna i motgångarna, alltså att det finns en mening med allt.

Jag mår så mycket bättre och är fantastiskt glad att jag tog tag i mitt liv.

Patricia

Skriv ut E-post

Hjärtligt välkommen till Må bra Huset i Arrie

Program under 2018/2019

 

Vill du ta hand om dig själv eller personal en helg eller en dag? Då är du varmt välkommen till Må bra Huset i Arrie!

Retreat med yin yoga, träning, meditationer, behandlingar och ekologisk vegetarisk mat i Arrie.                                        

Upplägget vi erbjuder är följande:                                                  

Vi bjuder på PH balanserad dryck, smoothies, ekologisk vegetarisk soppa och te med frukt.

Med dig hem får du texter om olika pH balans, vilka du kan dricka eller äta när du startar din dag. Texter om olika grötsorter du kan äta på morgonen, vilka vitaminer och mineraler som finns i.

Du får med dig yin yogaprogram och träningsprogram för kroppen hem så du kan fortsätta ge dig själva en gränslös kärlek i din vardag!

På plats kan du boka tider hos de terapeuter som är på plats.

För mer information kontakta Camilla Borglin 0734-487020

Behandlingar i Huset:

Infraröd sovsäck:
Infraröd sovsäck är ett säkert och effektivt sätt att ta bort gifter lagrade i kroppen. Den hjälpar dig effektivt med viktkontroll, återhämtning efter hård prestation, hudvård, lindring av muskelsmärta och den höjer din vakenhetsnivå. Produkten har en intelligent styrteknik över den hela sovsäcken, som producerar djup värme mycket jämnt i en mycket kort tid. Idrottares återhämtning efter hård prestation blir snabbare tack vare produkten och dess effekt har konstaterats inom otaliga kliniska tester.
FIR infrarödstrålningens “djupvärme” är en sorts värmestrålning. Den går direkt under människans hud i ca 3 – 10 cm:s djup till muskler, ben och organ. Som efterföljd börjar blodcirkulationen öka och förbättras, cellerna aktiveras och förnyas. FIR infrarödstrålningen hjälper små infektioner i huden att läka, steriliserar, läker sår, hjälper vid vård av fetma och bantning, återhämtning och allmän välmående av kroppen. FIR infrarödstrålning stimulerar kroppen och dess funktioner extremt effektivt. Infraröda filtpåsen rengör huden och stimulerar hudcellerna att förnyas (huden blir mjukare och dess styrka, flexibilitet och färg förbättras), förhindrar blånad och förbättrar hudens metabolism.
Infraröd sovsäck ökar kraftigt energinivån och många drar nytta av detta på morgonen före arbetsdag. Pulsen ökar och kapaciteten förbättras. Det mänskliga hjärtat pumpar mer blod genom de utvidgade blodkärlen, och har därmed samma effekt som träning. Ökad metabolism bränner kalorier effektivt när kroppen svettas. Detta främjar effektivt förbränning av fett och förstärker hjärtat.
För vem lämpar sig FIR inte?
Före användning av djupvärmebehandling, ta hänsyn till följande:
Om ni är sjuk, osäker över er hälsotillstånd eller använder medicinering,
Rådlägg med läkare. Om ni har pacemaker, metallbrickor, konstled,
eller andra kirurgiska implantater (t.ex. silikon) borde användning av
djupvärmebehandlingen rådläggas med läkare först.
Pris 375:-/per behandling
Bokningsmöjligheter finns på bokatid på denna hemsidan

Camilla Borglin:

En exklusiv energi massage.

Det är en behandling med infrarödvärme behandling samt en massage som går längs med kroppens meridiander.

Det används även koppning och förstärkning av kroppens mästar och jordande punker.

Pris: 795:-/ behandling

Bokningsmöjligheter finns på bokatid på denna hemsidan

Camilla Borglin 

LivsKrafts coaching. En special coaching att nå just din egen kärlek och dina mål i ditt liv.

Det finns olika program som ni får med för att verkligen lyckas med det du drömmer om i ditt liv. Bla. 12 veckorsprogram, ”thework”, Sedona metoden, blomster essenser, mm.

Mer information finns under fliken LivsKrafts Coaching på denna hemsidan.

Nathalie Andersson gör olika vaxningar.

Mer information finns under fliken vaxningar på denna hemsidan.

Maria Johansson:

Biopati, frekvensbehandlingar e-Lybra, personlig clearing.

Behandlingar görs varje måndag mellan 16-20. Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.biopati.nu

Linda Malterius :

Regressionsterapi, stresscoaching, healing, balansering av kropp & själ.

Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.lovelightbalance.com

Malin Nilsson :

Hårmineralanalys, SCIO -frekvensmedicin/bioresonans, hälsodeklaration, irisdiagnostik, tungdiagnostik

Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.ettfriskareliv.com

Marie Areschoug:

Massage terapeut

Mer information och bokningsmöjligheter 0730-949802

Yoga i Huset

Yin yoga

Tisdagar kl 18,30–20,00 leds yin yogan av Sara Frenning

Torsdagar kl 17,30-19,00 leds yin yogan av Camilla Borglin

Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.bokadirekt.se

 

2019

Vill du ta hand om dig själv eller personal en helg eller en dag? Då är du varmt välkommen till Må bra Huset i Arrie!

Retreat med yin yoga, träning, meditationer, behandlingar och ekologisk vegetarisk mat i Arrie.                                        

Upplägget vi erbjuder är följande:                                                  

Vi bjuder på PH balanserad dryck, smoothies, ekologisk vegetarisk soppa och te med frukt.

Med dig hem får du texter om olika pH balans, vilka du kan dricka eller äta när du startar din dag. Texter om olika grötsorter du kan äta på morgonen, vilka vitaminer och mineraler som finns i.

Du får med dig yin yogaprogram och träningsprogram för kroppen hem så du kan fortsätta ge dig själva en gränslös kärlek i din vardag!

På plats kan du boka tider hos de terapeuter som är på plats.

För mer information kontakta Camilla Borglin 0734-487020

Behandlingar i Huset:

Infraröd sovsäck:
Infraröd sovsäck är ett säkert och effektivt sätt att ta bort gifter lagrade i kroppen. Den hjälpar dig effektivt med viktkontroll, återhämtning efter hård prestation, hudvård, lindring av muskelsmärta och den höjer din vakenhetsnivå. Produkten har en intelligent styrteknik över den hela sovsäcken, som producerar djup värme mycket jämnt i en mycket kort tid. Idrottares återhämtning efter hård prestation blir snabbare tack vare produkten och dess effekt har konstaterats inom otaliga kliniska tester.
FIR infrarödstrålningens “djupvärme” är en sorts värmestrålning. Den går direkt under människans hud i ca 3 – 10 cm:s djup till muskler, ben och organ. Som efterföljd börjar blodcirkulationen öka och förbättras, cellerna aktiveras och förnyas. FIR infrarödstrålningen hjälper små infektioner i huden att läka, steriliserar, läker sår, hjälper vid vård av fetma och bantning, återhämtning och allmän välmående av kroppen. FIR infrarödstrålning stimulerar kroppen och dess funktioner extremt effektivt. Infraröda filtpåsen rengör huden och stimulerar hudcellerna att förnyas (huden blir mjukare och dess styrka, flexibilitet och färg förbättras), förhindrar blånad och förbättrar hudens metabolism.
Infraröd sovsäck ökar kraftigt energinivån och många drar nytta av detta på morgonen före arbetsdag. Pulsen ökar och kapaciteten förbättras. Det mänskliga hjärtat pumpar mer blod genom de utvidgade blodkärlen, och har därmed samma effekt som träning. Ökad metabolism bränner kalorier effektivt när kroppen svettas. Detta främjar effektivt förbränning av fett och förstärker hjärtat.
För vem lämpar sig FIR inte?
Före användning av djupvärmebehandling, ta hänsyn till följande:
Om ni är sjuk, osäker över er hälsotillstånd eller använder medicinering,
Rådlägg med läkare. Om ni har pacemaker, metallbrickor, konstled,
eller andra kirurgiska implantater (t.ex. silikon) borde användning av
djupvärmebehandlingen rådläggas med läkare först.
Pris 375:-/per behandling
Bokningsmöjligheter finns på bokatid på denna hemsidan

Camilla Borglin:

En exklusiv energi massage.

Det är en behandling med infrarödvärme behandling samt en massage som går längs med kroppens meridiander.

Det används även koppning och förstärkning av kroppens mästar och jordande punker.

Pris: 795:-/ behandling

Bokningsmöjligheter finns på bokatid på denna hemsidan

Camilla Borglin 

LivsKrafts coaching. En special coaching att nå just din egen kärlek och dina mål i ditt liv.

Det finns olika program som ni får med för att verkligen lyckas med det du drömmer om i ditt liv. Bla. 12 veckorsprogram, ”thework”, Sedona metoden, blomster essenser, mm.

Mer information finns under fliken LivsKrafts Coaching på denna hemsidan.

 

Paketerbjudande med ett helhetstänkande:

Vill du komma igång med att få mer energi i ditt liv?

Få hjälp med dina nya mål i ditt liv? "Här får du hjälp med helheten"

Vi erbjuder just dig:

Målmedveten coaching som är långsiktigt och hållbart. Detox och energi med både mental målmedvetenhet, mat, träning och yogaprogram. Att få detox i en infraröd värmesovsäck som är läkande och ger detox till kroppen.

Det tar tid att vända gamla vanor, så du får nya verktyg med dig till ditt nya liv och förändrar det i din egen unika takt.

Du får göra kinesiologiskt test för att komma fram till vad just Du behöver.

Tre olika paket finns att välja på:

Lilla paketet Vi har tre träffar under tre månader. 2385: - Vi bjuder på en detox behandling för 375: - i värmesovsäcken.

Mellan paketet Vi har 5 träffar under tre månader 3975: - Vi bjuder på två detox behandlingar för 705: - i värmesovsäcken

Stora paketet Vi har sju träffar under tre månader. 5565: - Vi bjuder på tre detox behandlingar för 1125: - i värmesovsäcken

För mer information, frågor eller bokning.

Kontakta Camilla på 0734–487020 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nathalie Andersson gör olika vaxningar.

Mer information finns under fliken vaxningar på denna hemsidan.

Maria Johansson:

Biopati, frekvensbehandlingar e-Lybra, personlig clearing.

Behandlingar görs varje måndag mellan 16-20. Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.biopati.nu

Linda Malterius :

Regressionsterapi, stresscoaching, healing, balansering av kropp & själ.

Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.lovelightbalance.com

Malin Nilsson :

Hårmineralanalys, SCIO -frekvensmedicin/bioresonans, hälsodeklaration, irisdiagnostik, tungdiagnostik

Mer information och bokningsmöjligheter finns på www.ettfriskareliv.com

Marie Areschoug:

Massage terapeut

Mer information och bokningsmöjligheter 0730-949802

Yin yoga

Tisdagar kl 18,30–20,00 leds yin yogan av Sara Frenning

Torsdagar kl 17,30-19,00 leds yin yogan av Camilla Borglin

Bokningsmöjligheter finns på www.bokadirekt.se

Ashtanga yoga

Onsdagar kl 18,00-19,30 leds Ashtanga yoga av Sara Frenning

Bokningsmöjligheter finns på www.bokadirekt.se

Skriv ut E-post

Må bra Huset i Arrie

Hjärtligt välkommen

               till 

Må bra Huset i Arrie

Vi erbjuder just dig

energi, utveckling & återhämtning till

din kropp, din själ och ditt sinne.

Här finns Hälsobutik, ekologiska odlingar, infraröd värme sovsäck, yoga, LivsKrafts coaching, retreats, massage, bioterapi, irisavläsning, behandlingar,healing, trummeditationer mm.

 

Hälsobutiken har öppet varje måndag och tisdag.

kl 10,00-18,00

Behandlingar i Huset:

Camilla Borglin LivsKrafts coaching.

En special coaching att nå just dina mål i ditt liv.

Det finns olika program som ni får med för att verkligen lyckas med det du drömmer om i ditt liv.

Bla. 12 veckorsprogram, ”thework”,  Sedona metoden, blomster essenser, mm.  

Mer information och bokningsmöjligheter

finns på www.camillaborglin.se

Nathalie Andersson gör olika vaxningar.

 Mer information och bokningsmöjligheter

finns på www.camillaborglin.se

Maria Johansson:

Biopati, frekvensbehandlingar e-Lybra, personlig clearing.

Behandlingar görs varje måndag mellan 16-20

Mer information och bokningsmöjligheter

finns på www.biopati.nu

Linda Malterius gör behandlingarna:

Regressionsterapi, stresscoaching,balansering av kropp & själ.

Mer information och bokningsmöjligheter

finns på www.lovelightbalance.com

Malin Nilsson gör behandlingarna:

Hårmineralanalys, SCIO -frekvensmedicin/bioresonans,

 hälsodeklaration, irisdiagnostik, tungdiagnostik

Mer information och bokningsmöjligheter

finns på www.ettfriskareliv.com

Yoga i Huset

  

Yin yoga    

Tisdagar kl 18,30–20,00 leds yin yogan av Sara Frenning

Torsdagar kl 17,30-19,00 leds yin yogan av Camilla Borglin

Mer information och bokningsmöjligheter

finns på www.camillaborglin.se

Här ute välkomnar vi enkelheten och speciella möte med underbara människor

Varmt välkomna till oss på Må bra Huset i Arrie

Landsvägen 70-0

23594 Vellinge

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Skriv ut E-post