Må bra Huset i Arrie

Hälsobutik, Yoga, Coachning, Odling, Healing, Kurser, Föredrag, Trumning

camillaborglin.se 

LivsKrafts Coaching

Livskraftscoachning

I ett samtal med LivsKrafts Coaching möter du dig själv, dina känslor och din egen inre röst.  Jag ställer frågor där du själv har möjlighet att komma fram till dina egna svar. Det är bara du som står i centrum och hitta dina egna svar.

Du väljer själv ämne och mål. Det kan handla om relationen till dig själv, hälsa, arbete, företagande, ditt inre barn, drömmar om vilken stig du skall välja och mycket mera av själva livet.

Jag skriver ner dina svar som du själva får och du kan lägga upp en plan till din egen förändring du vill göra.

Med min LivsKrafts coaching kan jag även  hjälpa dig fram i sitt företagande, då jag har arbetat och varit i affärsvärlden sen jag var femton år.

Idag driver jag tre företag, varav två med min man. Jag älskar att se utvecklingen i människor då de börjar att tro på sitt företagande eller sin egen kapacitet. Med LivsKrafts coaching får du "unika möjligheter" så din självkänsla och ditt företagande går mot dina egna mål.

Under samtalet finns det även möjlighet att använda ett 12 veckors program där vi tillsammans tar fram det du vill förändra. Du får med dig ett program från "thework" och Sedona metoden för att få ett snabbare resultat.

Vi kan mötas i Arrie, per telefon eller via Skype.

Pris 895:-/timme

för att boka tid : Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0734-487020

Referenser:

Jag har varit på coaching hos Camilla. Under dessa gånger har jag riktat särskilt fokus kring hur jag vill att min framtid ska se ut, vilka drömmar jag har och framförallt hur jag ska göra för att uppnå mina mål. Jag har en lång bakgrund med psykisk ohälsa och har inom sjukvården fått hjälp med att lösa det mest akuta (med hjälp av mediciner) och med att dra historier jag varit med om bakåt i tiden, om och om igen... När jag kom till Camilla var jag i rätt risigt skick och hade hoppat av skolan. Samtalen med Camilla har fått mig att blicka framåt och börja våga drömma igen. Hon visar stor förståelse och lyssnar väldigt bra på vad det är man har att säga. Hon kommer med goda tips och råd som hjälpt mig mycket. Jag är inte bara tacksam för coachningen jag fått, utan även för att jag fått chansen att träffa Camilla. En väldigt varm och omtänksam människa med hjärtat på rätt ställe. Jag rekommenderar er alla att låta er bli coachade av henne.

Alexandra 

Fantastisk, Kärleksfull kvinna som vågar ställa dom rätta frågorna.

Jag har gått på coachande samtal med Camilla Borglin, som jag är väldigt Tacksam för. Hon fick mig att våga se delar av mig själv, som jag måste lära mig att älska. Hon gav mig kraften att våga tro på mig själv, och fick mig att inse att jag är värd att leva mitt liv på mitt sätt. Hon har en styrka & kraft i sitt coachande som jag beundrar, och rekommendera henne Varmt. Hjärtligt Tack Anette ❤️

 

Då jag känner Camilla lite sen tidigare så kändes hon inte främmande. Det fanns inga hinder för mig att berätta för henne om mitt liv. Det finns människor som man klickar omedelbart med och så var det med Camilla. Hon inger snabbt en trygghet och är lätt att prata med. Mycket positivt var att jag kände mig avslappnad och jag behövde inte krångla till mig för henne. Hon förstod mitt mående direkt och gav mig en bra vägledning med frågor och fick mig att tänka till. Då jag tidigare fått annan hjälp med mig själv fick hon mig att plocka fram det där extra för att må bättre och komma fram till beslut. Camilla har ett mjukt sätt, förmedlar ett lugn och hon får en att trivas i hennes sällskap. Tiden gick fort med hennes och jag såg verkligen fram emot våra möten. Då det nu gått ett litet tag sen jag hade mitt sista möte känner jag att tiden vi haft ihop har absolut fått mig att må bättre.

Hennes vägledning har betytt jättemycket för mig.  Framöver kommer jag helt klart att rekommendera henne till andra.

Gittel

 

Innan jag träffade Camilla Borglin kände jag en otrolig stress i min vardag. Jag läste, jobbade, tränade och försökte samtidigt skapa en balans med allt och mina barn. Nu efter hennes coaching ser jag möjligheterna i motgångarna, alltså att det finns en mening med allt.

Jag mår så mycket bättre och är fantastiskt glad att jag tog tag i mitt liv.

Patricia

Skriv ut E-post